Archiv - Novinky 2010

26.12.2010 23:11

24.prosince

Příjemné prožití Vánočních svátků a úspěšný rok 2011,
přeje Vám i Vašim čtyřnohým mazlíčkům Anička, Berry a Tess.

1.listopadu - Berry dnes slaví své již osmé narozeniny!!

28.října - Berry dnes složil zkoušku SchH A (71/76)!!! Dělá mi na starý kolena samou radost :)

17.října - Tesinka dnes oslavila své první narozeniny!!

1.října -

V sobotu 30.října v KK TARAN Pohořelice proběhne první

JEDNODENNÍ KURZ DOGDANCINGU!!

Přihláška a propozice zde !

23.září - nové fotky z tréninky KK TARAN Pohořelice, poslušnost a obrana (f: Jarda Josefík), fotky od Renči N. >>>

22.srpna - dogdancing závody v Chotěboři, Berry divize heelwork to music - advanced 1.místo!!

16.srpna - víkend jsme strávili tréninkem na Zbraslavi s KK Olomouc Neředín (www), součástí víkendu byl i seminář s Ladislavem Machem (www), který jsme si moc užila. Děkuji a pár fotek z víkendu >>>.

29.července - Berry dnes složil další postupovou zkoušku z dogdancingu, a to HtM 2 (Heelwork to music 2.úrovně) na 36bodů - výborně !!

26.července - v termínu 17.-24.července jsem se zúčastnila LVT na Zbraslavi, podle zvučných jmen - Tereza Baselová na poslušnosti, Zbyšek Gorecki a Martin Plecháček jako figuranti a rakušan Thomas Woginger na stopy, jsem se těšila na velice intenzivní trénink na velmi vysoké úrovni. Figuranti nezklamali, Thomas na stopách byl úžasný, ale organizátorky trochu nevychytali počet účastníků. Přes 60 psů, na dva figuranty a jednu trenérku na poslušnost je víc než dost, nehledě na to, že organizace nebyla snad žádná. Přesto velmi obdivuji všechny trenéry, že i poslednímu psovi se maximálně věnovali. Díky. Fotky >>>

4.července - do fotogalerie jsem přidala fotky ze semináře ve Šternberku >>>.

29.června - o víkendu pořádal KK Hvězda Šternberk seminář zaměřený na motivaci - Obedience in drive, jako lektor byla pozvaná Zuzka Horká, a na obrany - Prey a defence drive pod vedením Vojty Konečného. Víkend to byl velice úspěšný!! Výborná organizace, rady a typy na výcvik a hlavně spokojení účastníci a zase o něco radostněji poslušní psíčci :-) Děkuji, za super víkend a ještě lepší trénink! Fotek je hodně, tak malé strpení...

20.června - Naši druhou klubovou výstavu jsme si nemohli nechat ujít, zvlášť když to máme skoro za kopcem. Takže KV Beauceron klubu ČR - Comtesse l´Ami Noir, třída dorost - Velmi nadějný 2 !! Fotky (J. Šimáková) >>>.

7.června - v neděli se konal první ročník závodu O pohár starosty města Pohořelice dle BH, IPO1 a IPO3 (beze stop a spec.cviků), který pořádal náš domovský cvičák KK TARAN Pohořelice. Berry startoval v kategorii IPO1, kde skončil na pěkném 3.místě s body 122 (80/42). Rozhodčí Slavomír Bořuta a figurant Vojtíšek Konečný. S poslušností jsem byla spokojená, problém byli jen překážky, které jsme neměli natrénované, ale na obranách bylo vidět, že poslušnost a dohlídání je naše slabina, kterou musíme dotrénovat, radost mi udělal snad jen rychlým pouštěním. Byl to velice příjemně strávený den se super lidičkama. Už teď se těším na další ročník. Fotky od Lucky K. >>>, od Martina R. >>>.

3.června - CHS Derikštěňátka z výborného pracovního spojení!! Otec GALL ZLA-MI (Tom Z PS x Aissi Anrebri), VD, DKK 0/0, DLK 0/0, IPO2, ZVV1, FPr2 x Matka DAGGY DERIK (Perry Venušina sopka x Gera Kamoš), VD, DKK 0/0, ZVV1, IPO1. Oba rodiče silný kořistnický pud, plné zákusy, u štěňat se předpokládá tmavě vlkošedé zbarvení a vynikající povahové vlastnosti. Více info >>>. Rezervujte si své štěňátko včas :)

24.května - víkend jsme strávili tréninkem na Zbraslavi, sešla se skvělá parta lidí, počasí nakonec celkem vyšlo a cvičilo se snad nonstop - dopoledne poslušnosti (Zuzka a Lenka), odpoledne obrany (Vojta a Ivan), agility (má maličkost) a večer grilovaná kýta, trénink šnorchlování v bazénu a tradiční kurz angličtiny ;-) Tessinka zde měla svoji další premiéru, a to obrany. Kousala, jestli se to tak dá vůbec nazvat, na Vojtu a musím říct, že mě příjemně překvapila. Holka se nezdá a ono zní nakonec možná i něco bude :-) Berousek kousal na Ivana a málem si opravdu kousl (v klidu, měla jsme to vypočítané :-)). Všem zúčastněním díky za super atmosféru a super trénink !! Na podzim zase.... Fotky >>>

13.května - uvolnilo se několik míst na VÝCVIKOVÝ VÍKEND na Zbraslavi 21.-23.května, více info a přihláška >>>

27.dubna - minulý víkend měla Tesinka svoji výstavní premiéru a to hned na KV s odborníky na bosery z rodné Francie - paní Anjoran (exteriér) a pan Maletras (který posuzoval sobotní zkoušku povah). Na výstavě se předvedlo přes 80psů, a myslí, že nejzastoupenější ch.s. byla právě l´Ami Noir :-) Tessy ve třídě dorost měla ještě své tři sestřičky, dostali jsme krásný posudek a známku VN4 (velmi nadějná), jen ta vlnitá srst... no uvidíme. Byl to krásný den, počasí celkem vyšlo a Tesinka večer spala a spala :-) posudek >>>, fotky najdete >>>.

7.dubna - Velikonoční pondělí jsme letos oslavili trochu netradičně, a to tréninkem (poslušnosti - Zuzka, Lenka, obrany - Vojta a Ivan), čajem s rumem (Katka) a grilovaným prasátkem (Míša a Míša) v KK TARAN Pohořelice! Jen to počasí se moc nevyvedlo, ale nikoho od trénování neodradilo. A když po dopoledních poslušnostech dojeli páni figuranti, přestalo i pršet. Děkuji všem za další super den!! Pár fotek od Renči N. >>>

1.dubna - tak konečně přidávám videa z výcvikového víkendu na Zbraslavi 19.-21.2.2010 :-) video Berry poslušnost a obrana >>>, Tessy poslušnost >>>. Ještě jednou všem díky za super víkend!

23.března - několik posledních volných míst na Velikonoční trénink - KK TARAN Pohořelice !! Obrany - Vojta Konečný a Ivan Tomšík, poslušnost - Zuzka Horká a Lenka Navrátilová !! >>>

13.března - fotky Berryho a Tessy z I.Výcvikového víkendu na Zbraslavi (poslušnost a obrany) !!! >>>

11.března - přidáno video z tréninku obrany na Zbraslavi, figurant Vojta Konečný >>> , děkuji Zuzance.

10.března - o víkendu se konal "náš" I. Výcvikový víkend, ti nedočkaví přijeli již v pátek ráno, zbytek v odpoledních hodinách. Dopoledne jsem cvičili poslušnosti, odpoledne obrany pod vedením svazových figurantů Ivana Tomšíka a Vojty Konečného. Berry cvičil poslušnost (a že mu to jde líp a líp) a kousal na Vojtu (makáme teď hlavně na poslušnosti u obran), Tessinka zatím jen poslušnost, no, spíš jen taková jedna velká hra s pamlskem a balonkem, ale je šikovná!! :-) Všem patří velké dík za super atmosféru!! A taky všem co se na organizaci víkendu podíleli!! Fotky a více info >>>

24.února - na VÝCVIKOVÝ VÍKEND v březnu (5.-7.března) se uvolnilo několik míst. Kdo má zájem rychle pište!!!!

23.února - o víkendu jsme se zúčastnili výcvikového víkendu na Zbraslavi, který pořádal KK NERO Křepice (www), pod vedením Zdeňka Sedla a figuranta Vojty Konečného. Z víkendu jsem odjela pořádně unavená, ale hlavně plná nových informací. Super víkend!!

17.ledna - bohužel čas na úpravu stránek teď chybí... Ale konečně přidávám alespoň stránku o Tessince a fotky z valentýnského tréninku v KK TARAN Pohořelice >>>

29.ledna - stala jsem se hrdou majitelkou krásné fenečky beaucerona -

Comtessa l´Ami Noir!!!

11.ledna - nový plán akcí na rok 2010 >>>

    Výcvikový víkend pro začátečníky a středně pokročilé (poslušnost a obrana), 6.-7.března a 22.-23.května 2010, Zbraslav u Brna - přihláška a propozice zde.

8.ledna - včerejší RTG ukázalo, že Berry má klouby i páteř v pořádku, kulhání už také ustoupilo, takže ještě chvilku bude odpočívat a pak začneme zase pomaličku cvičit.

Naše kamarádka Zuzka H. připravuje výcvikový víkend pro začínající a mírně pokročilé psovody na Zbraslavi (poslušnost a obrany), více info v nejbližší době zde.

3.ledna - nové video Beryho poslušnosti ze Zbraslavi, děkuji Zuzance - Jsem šťastná! :-) :-) :-) >>>

2.ledna - Silvestr 2009!!! Od 30.prosince do 2.ledna jsme byli na Zbraslavi, trochu trénovat a trochu slavit silvestr. Musím říct, že se povedl!! Berry ještě nemůže cvičit, ale i tak jsem ho nakonec vytáhla na krátkou poslušnost, počasí vyšlo, lidí bylo dost a jídla a pití ještě víc. Takže zase za rok na Zbraslavi!! :-)

—————

Zpět