Archiv - Novinky 2011

26.12.2011 18:15

Příjemné prožití Vánočních svátků a úspěšný rok 2012,
přeje Vám i Vašim čtyřnohým mazlíčkům Anička, Berry a Tess.

 

!NEW! 20.listopadu - Berry dnes složil další zkoušku, a to FPr1 (73bodů), rozhodčí J.Venhauer!!

12.listopadu - S Berym jsme se zúčastnili mistrovství ČR v dogdancingu, který pořádal DDCČR v Praze. Závodili jsme v kategorii heelwork to music, kde jsme skončili na 5.místě !! Fotky z MR najdete zde.

1.listopadu - Berry dnes slaví své již deváté narozeniny!!! S Tesinkou mu přejeme hlavně hodně zdraví, štěstí a aby tady s námi byl ještě minimálně jednou tolik!!

28.října - Berousek dnes složil další zkoušku, a to IPO-V (81/90/73), rozhodčí Alois Pouč!!

17.října - Tessy dnes slaví své již druhé narozeniny!!

12.října - Berry včera podstoupil kastraci, přeci jen fenka doma a do toho ta jeho špatná prostata, zákrok proběhl bez problému, doma Berry do večera odpočíval, dnes už při venčení vesele pobíhal.

4.října - Nové fotky!!! Kousací den v Rapoticích a koupání na rybníku s Lenkou a Martinou, a zkoušky IRO na Zetoru. Fotky najdete zde >>>.

28.září - Berry dnes složil zkoušku RH-E (sutina) !! Celkem 185bodů (velmi dobře), rozhodčí K. Pavlík. Náš start do světa záchranařiny...

27.srpna - MVP Mladá Boleslav, Tessy v mezitřídě dostala známku velmi dobrá, rozhodčí Natalija Nekrosiene (LI). Posudek z výstavy >>>.

26.srpna - LVT Zbraslav s Jirkou Bravencem 22.-26.8.2011 Zbraslav, cvičila jsem hlavně s Tessy, Berry spíš odpočíval. Všem moc děkuji za úžasný týden a hlavně za spoustu rad jak dál cvičit!! Úžásné fotky od Martiny Ruslerové z tábora >>>.

21.srpna - Krajská výstava Brno - Zetor, Tess ve třídě otevřené dostala známku výborná 1, rozhodčí Vladimír Mojžíš (CZ). Posudek z výstavy >>>.

18.srpna - LVT Zbraslav 6.-13.8.2011 Zbraslav - Díky za cenné rady na poslušnosti hlavně Petře Milostné a Zuzce Horké, na obranách za skvělou práci klukům Jardovi Josefíkovi a Miloši Lebruškovi a Lence Chmurové za úžasný seminář o stopách a hlavně za rady. Díky také všem za skvělou atmosféru!! Cvičili oba, Berry i Tessy.  Fotky z tábora >>>.

10.srpna - Výsledky RTG Tessy - DKK 0/0, DLK 0/0 !!! (MVDr. Lukáš Duchek)

16.července - Berry dnes složil zkoušku ZPU 1, celkem 120bodů (dobře), rozhodčí L. Novák !!

26.června - Klubová výstava Beauceron klubu ČR, Tessy v mezitřídě dostala známku velmi dobrá, rozhodčí Milan Krinke (ČR). Posudek >>>.

25.června - MVP Intercanis Brno, Tessy v mezitřídě dostala známku velmi dobrá, rozhodčí Leoš Jančík (ČR). Posudek >>>.

8.května - Berry dnes startoval na závodě Zetorácký speciál v kategorii IPO-V (beze stop), poslušnost 90bodů, obrana 80bodů - 5.místo !! Rozhodčí J. Hammer, figurant J.Bravenec. >>>

9.dubna - NVP Ostrava, Tessy ve třídě mladých v konkurenci pěti fen získala známku výborná 2!! Rozhodčí Otakar Vondrouš (ČR). Posudek >>>.

5.dubna - v sobotu 2.dubna se konal seminář o motivaci a poslušnosti v ZKO Náměšť na Hané, lektorem byla Zuzka Horká, já jela s Tesou jako doprovod a využít možnosti si zacvičit na neznámém místě. Seminář se povedl a fotky najdete >>>.

21.března - máme za sebou letošní první výcvikový víkend na Zbraslavi. Počasí se umoudřilo, přijeli všichni a podle ohlasů si to všichni užili, více >>>, odkazy na fotky najdete >>>

2.března - tento víkend jsem si s Tesou užila super víkendový trénink obran s Jirkou Machem (www), který pořádala ZKO Ostrovačice (www). Víkend byl úžasný, sluníčko, super kousaní, sranda a večerní posezení s teorií a vínem :-) všem díky!

20.února - přidány nové odkazy na fotky z DUOCACIBu a z procházky s Verčou a Catcherem a Marťou s Afou a Berym >>>.

11.února - Aktuálně váži Tesinka 37kg a měří přibližně 64cm :-) změřit ji byl celkem problém, protože ani chvilku nepostojí v klidu.

9.února - Jarní výcvikový víkend, 18.-20.března 2011 Zbraslav - přidány propozice a přihláška !! >>>

6.února - DUOCACIB Brno, Tessy ve třídě mladých získala Výbornou 1, CAJC, Nejlepší mladý a nakonec i BOB !!!! Rozhodčí Malgorzata Wieremiejczyk - Wierzchowska (PL). Celý posudek >>>

5.února - DUOCACIB Brno, Tessy ve třídě mladých získala VD, rozhodčí Robak Grzegorz (PL). Celý posudek >>>

30.ledna - stránky mají nový kabát a hlavně krásnou hlavičku od Martiny Ruslerové (www) !!

9.ledna - NVP Olomouc, Tessy ve třídě mladých získala výbornou 3 !!! Rozhodčí Iluza Beradze (Gruzie). Celý posudek >>>

2.ledna - Silvestr 2010 !! Stejně jako loni, tak i letos jsme poslední dny starého roku a první dny roku nového strávili na Zbraslavi, a opět se sešla parta skvělých lidí. Všem moc díky, byli jste skvělí!! A samozřejmě se i trénovalo :-) V našem případě trénovala jen Tesinka, z Beryho se stal marod, po tom co si něco "vysvětloval" s ovčákem. Nové krásné fotky Tessinky od Renatky N. jsou k vidění zde.

 

—————

Zpět