Archiv - Novinky 2012

01.01.2013 20:38

Příjemné prožití Vánočních svátků a mnoho úspěchů do roku 2013,

přeje Vám i Vašim čtyřnohým kamarádům Anička, Berry a Tessy. 

8.prosince - Zajeli jsme si na další seminář a to od Katky Lerlové, která nám krásně vysvětlila hry a principy Say Yes tréninku od Susan Garrett. Bylo to úžasné a máme zase co trénovat. Díky !

1.listopadu - Dneska má Berry velký den!! Berousek slaví, teď pozor, své již DESÁTÉ NAROZENINY!!! :-) Je to neuvěřitelné jak ten čas letí. A pevně věřím, že tady ještě dalších minimálně 10let bude!! Berry, všechno nejlepší :-)

28.října - V neděli jsem se zúčastnila semináře o moderních metodách ve výcviku poslušnosti psa s Petrou Šenovou, který se uskutečnil v KK Šlapanice, seminář se mi velice libíl, jen pár lidí, teorie a ukázky na psech. Bylo to super a velice mě to nakoplo do další práce. Díky Petře za rady a Lence za doprovod. 

17.října - Velký den pro Tesinku, měla totiž své již třetí narozeniny!! :-)

2.října - O víkendu 28.-30.září jsem se hlavně s Tessy zúčastnila úžasného tréninku záchranařinu v Malackách na Slovensku. Každý trénink nová sutinka, super parta lidí, počasí... co víc si přát. Tessy byla úžasná a párkrát si štěkl i Berousek. Děkuji všem, hlavně Lence za doprovod!!  

21.července - CACIOB Dobříš 2012 - Berry 3.místo v kategorii OB1. Bohužel pouze 132,5bodů, takže nehodnocen a zkouška nesplněna. Rozhodčí Johann Kurzbauer!

10.března - Berry dnes složil zkoušku UPr1!! Rozhodčí S. Bořuta.

8.ledna - Zimní závod se zápisem zkoušky Obedience - Berry krásné 2.místo v OBZ a složená zkouška na výborně (262bodů)!! Rozhodčí Milan Oliva.

2.ledna - Silvestr 2011! Stejně jako loni i předloni, tak i letos jsme strávili poslední den starého roku a první den nového na Zbraslavi, skvělá zábava, počasí na trénink, prostě pohodička a hodně zábavy jako vždy. Všem díky, bylo to super!! :)

—————

Zpět